Ecommerce-сайти на 1С-бітрікс: як швидко встановити оплату картками

  • Юлия
  • 25.03.2020 1493

На сьогоднішній день 1C Bitrix - одна з найпоширеніших систем управління контентом.

Вона завоювала особливе місце в російськомовній ecommerce і часто використовується великим та середнім бізнесом, так як органічно інтегрується з іншими програмними продуктами компанії Бітрікс - «Бухгалтерією» і «Підприємством».

За рейтингами iTrack на 2019 рік, 1C Bitrix - в числі лідерів за кількістю реальних установок.

Система управління контентом заснована на технології «Композитний сайт», яка вирішує головну проблему сайтобудування – збільшує швидкість відгуку ресурсу, незалежно від масштабів проекту.

CMS дозволяє легко керувати текстовим і графічним контентом через адміністративну панель, інтегровану з CRM, незалежно від рівня кваліфікації.

Платформа відрізняється багатим набором готових ecommerce-інструментів, які можна знайти на однойменному маркетплейсі, високим рівнем безпеки і швидкості. Ця CMS відмінно підходить для створення інтернет-магазинів, освітніх порталів, корпоративних і інформаційних ресурсів і сайтів держструктур.

Запропонуйте клієнтам кілька варіантів оплати

Система управління контентом має вбудовані методи оплати, але рідко який інтернет-магазин обмежується одним варіантом. Сучасні користувачі все більш вимогливі до методів оплати і вважають за краще мати можливість вибрати зручний для себе спосіб оплати.

Підключивши оплату на сайті за допомогою платіжного провайдера Platon, ваші користувачі отримають не тільки оплату картками платіжних систем Visa, Mastercard і Простір, а й інші методи оплати на вибір: Apple Pay, Google Pay, Privat24, Visa Checkout. Кожен зможе вибрати той варіант оплати, який йому підходить більше, що, без сумнівів, позитивно позначиться на лояльності до вашого бізнесу.

Додаткові плюшки

Крім стандартного функціоналу, ви отримуєте можливість використовувати додаткові рішення для бізнесу.

Наприклад, такий інструмент, як холдування (заморзка коштів на картці до підтвердження замовлення), істотно розширює можливості для великих ecommerce-проектів, інтернет-магазинів, що працюють зі складами постачальників, де перед оплатою потрібно уточнити наявність необхідної позиції на складі, бізнесу, в якому не можна відразу розрахувати повну вартість замовлення, а також сервісів з бронювання готелів, квитків та інших послуг. 

Також вам будуть доступні: інвойсинг (виставлення рахунку з можливістю відправки по e-mail, SMS), розщеплення платежів на кілька рахунків, регулярні платежі, рекаррінг тощо.

Що необхідно для підключення оплати карткою на сайті?

Для того, щоб додати додаткові способи оплати на вашому сайті за допомогою PSP Platon, досить залишити заявку на підключення, скачати і встановити модуль для 1С-бітрікс. Переконайтеся, що ваш сайт відповідає вимогам безпеки до торговців.

Плагін являє собою завантажуваний модуль, який можна встановити вручну або з маркетплейса.

1. Скачайте модуль прийому платежів для CMS 1С-Бітрікс на нашому сайті в розділі CMS модулі з Google-drive, або ж скористайтеся посиланням для скачування модуля безпосередньо з маркетплейса Бітрікс.

Зверніть увагу, що це версія після 15 ядра, після php 5.4. Встановіть модуль через адмін-консоль, потім встановіть платіжне рішення від Platon і переконайтеся, що в розділі Marketplace статус встановленого рішення в активованому положенні.

2. Другий варіант установки – з архіву. В адміністративній панелі необхідно перейти в розділ «контент», потім «модулі». Завантажте в дану папку скачаний заздалегідь архів, розпакуйте його вміст засобами Bitrix, переписавши його (в разі поновлення) і заново встановіть модуль.

Для того, щоб налаштувати модуль, перейдіть в розділ налаштувань платіжних систем. Збережіть собі на деякий час ID платіжної системи, ця інформація необхідна для обробника. Виберіть обробник platon_paysystem, заповніть порожні поля, активуйте.

Ви можете налаштувати модуль відповідно до ваших цілей і потреб, більш детальна інформація – в описі модуля.

3. Зверніться до менеджерів PSP Platon для підключення послуги, докладної консультації і вибору додаткових можливостей, укладення договору, а також активації прийому онлайн-платежів.

Підписатися на розсилку

Крім можливості приймати оплату карткою кількома методами на сайті ви також отримаєте постійну технічну підтримку від фахівців PSP Platon, доступ в особистий кабінет, де можна подивитися статистику і провести операції повернення коштів, і клієнтську підтримку для ваших покупців.

Якщо у вас виникли питання з установки модуля або умов співпраці, звертайтеся до наших менеджерів за телефонами, вказаними на сайті або залишайте заявку на підключення, щоб отримати більш детальну консультацію.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284