Google трансформує Google Pay і додасть «кнопку для бізнесу»

  • Юлия
  • 16.06.2020 1481

Компанія Google має намір трансформувати свій додаток, а також додати в нього кнопки для бізнесу.

За попередніми даними, нова функція дозволить користувачам замовляти і оплачувати прямо в додатку послуги компаній.

На сьогоднішній день компанія працює над залученням до цієї опції автозаправних станцій, мережі ресторанів, цілодобові магазини, а також компанії з доставки в США.

На даний момент відомо, що кнопки Google Pay будуть схожі на міні-програми WeChat, китайського додатки для обміну повідомленнями, з якими на сьогоднішній день вже знайомий бізнес, пише minfin з посиланням на The Information.

Функціонал програм дозволяє користувачам додатку бронювати квитки в кіно, оплачувати поїздки, грати в мобільні ігри прямо в додатку WeChat.

За даними видання, поява нового сервісу в Google Pay останнім часом пояснюється більш підвищеним інтересом американців до безконтактних платежів на фоні пандемії коронавируса.

Підписатися на розсилку

Спочатку нові функції будуть доступні тільки американським користувачам Google Pay. Проте, аналітики прогнозують, що сервіс буде розширено і на інші країни, де присутня Google Pay.

Варто нагадати, що найближчим часом Google планує випуск власної платіжної картки. На початку 2020 року гендиректор компанії Google, Сундар Пічаї, заявляв, що компанія «перебудує свої платіжні продукти в глобальному масштабі» протягом 2020 року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що саме українці купують онлайн цього літа.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284