Як налаштувати оплату картками на сайті: поради для Open Cart

  • Юлия
  • 20.03.2020 1615

Бізнес все більш стрімко переходить в онлайн і адаптується до щодня мінливих подій в світі.

Головне завдання інтернет-магазину або сайту з надання платних послуг - забезпечення продажів.

І, як відомо, на конверсію безпосередньо впливає ряд факторів: швидкість роботи сайту, зручність використання, ціни в порівнянні з конкурентами, вибір способів доставки, а також наявність зручних для покупця методів оплати.

На відміну від інших систем управління контентом, OpenCart був створений і заточений під eCommerce-проекти. Тому в цій CMS є як вбудовані способи оплати, так і можливість додати платіжну систему на свій розсуд.

Вбудовані способи оплати мають ряд недоліків, про які ми поговоримо пізніше. А зараз давайте ознайомимося з процесом інтеграції.

Як підключити модуль оплати Open Cart?

Як правило, підключення нових методів оплати на сайті не займає багато часу. Процес інтеграції можна умовно розділити на три частини – узгодження документів з банком-еквайром (який приймає оплату), інтеграція і тестування.

Зазвичай весь процес займає не більше 3 робочих днів. Затримки мають місце бути тільки в тому випадку, якщо необхідне залучення ресурсу розробників, а на стороні Мерчанта їх немає. В такому випадку, PSP Platon пропонує власні ресурси, що допомагає прискорити процес інтеграції.

Отже, для того, щоб підключити сервіс прийому оплати картками на сайті за допомогою PSP Platon, вам необхідно:

1. Завантажити модуль оплати на нашому сайті в розділі «Платіжні модулі для CMS» або ж на офіційному маркетплейсі Open Cart. Розархівуйте в кореневу папку вашого сайту і активуйте в розділі «модулі / оплата».

2. Якщо є необхідність, ознайомтеся з роботою сервісу в тестовому режимі. Це обмежений режим, який дасть розуміння, як ваші покупці будуть бачити процес оплати на сайті.

3. Щоб модуль прийому оплат Open Cart повноцінно запрацював на вашому сайті, необхідно залишити заявку на підключення нашим менеджерам. Вони допоможуть підготувати всі документи для узгодження з банком-еквайром. А також розкажуть детальніше, які можливості є у нашого платіжного модуля, допоможуть в індивідуальному порядку підібрати інструменти, які будуть корисні для вашого виду бізнеса, і розкажуть, що найкраще вплине на підвищення конверсії на вашому ресурсі.

Після узгодження питань з документами ви зможете приймати на сайті оплату картками платіжних систем Visa, Mastercard і Простір за замовчуванням.

Вбудовані сервіси VS платіжний провайдер

Вбудовані сервіси розраховані на масового споживача і не завжди враховують особливості конкретного бізнесу.

На відміну від вбудованих систем прийому оплат на сайті, підключення модулів оплати за допомогою платіжного провайдера має низку переваг:

1. Наявність технічної підтримки

Фахівці технічної підтримки допоможуть вирішити будь-які питання – чи то з’ясування причин неуспішних платежів, чи вирішення форс-мажорних обставин.

2. Високий рівень безпеки

Платіжний провайдер Platon працює відповідно до міжнародних стандартів PCI DSS найвищого рівня і щорічно проходить переатестацію. Також працює з передовими технологіями безпеки платежів: 3-D Secure, Mastercard SecureCode і Verified By Visa.

Крім того, відділом моніторингу PSP Platon розроблена система з виявлення потенційно небезпечних операцій і подальшої роботи над їх усуненням. Ця система дозволяє максимально знизити відсоток фрода за рахунок того, що працює на основі автоматизованих фільтрів і ручної перевірки.

3. Супровід на всіх етапах підключення.

Наші фахівці зможуть надати допомогу не тільки в питаннях підготовки документів, але і надати ресурс розробників, якщо в цьому є необхідність.

4. Наявність широкого вибору інструментів, що підвищують конверсію і прохідність оплат

До ваших послуг різноманітні інструменти: брендована форма, інвойсінг, холдування, рекурентні платежі, розщеплення платежів на кілька рахунків, підключення тощо.

5. Можливість вибрати різні методи оплати: Visa / Mastercard / Простір, Приват24, Apple Pay (з 10.04.2020), Google Pay (з 01.05.2020).

6. Можливість підібрати тарифи в індивідуальному порядку

Підписатися на розсилку

При наявності великих обертів ви можете обговорити з менеджером можливість підібрати більш вигідні тарифи на обслуговування.

Якщо у вас виникли складності з установкою модуля, ви можете зв’язатися з нашою техпідтримкою support@platonline.com або з менеджерами будь-яким зручним для вас способом, якщо ви хочете докладніше дізнатися про наші рішення для бізнесу.

Діліться в коментарях, про які платіжні інструменти ви хотіли б надалі дізнатися на нашому сайті.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284