Як працює безкоштовна платформа для допомоги з релокацією бізнесу в Україні

  • Юлия
  • 12.04.2022 429

За даними Кабінету міністрів, за місяць із зони бойових дій евакуйовано 216 підприємств, з яких 97 уже відновили роботу на новому місці.

Так, у Мінцифри зазначили, що продовжують допомагати українському бізнесу швидше відновити роботу, аби піднімати економіку країни та надавати робочі місця.

Повідомляється, що для цього було запущено платформу, яка допоможе перемістити бізнес із гарячих точок та продовжити його діяльність у безпечнішому місці.

Отже, платформа створена для бізнесу, який подав заявки на релокацію. Також програма допомоги діє для компаній, які бажають допомогти підприємствам із релокацією.

Платформа буде корисною також для представників Міністерства економіки, військових адміністрацій, компаній, які допомагають із опрацюванням заявок, логістикою, процесом переїзду, пошуком нових виробничих приміщень та розселенням працівників, тощо.

Повідомляється, що подавати заявки на платформі можуть як підприємства, які потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього приміщення або інші активи.

Подати заявку на релокацію можна за посиланням. За даними Мінцифри, платформу запустили «Прозорро.Продажі» з ініціативи Мінекономіки, а також за підтримки Мінцифри та «Дія.Бізнес».

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що для українських біженців запустять криптокарт Binance.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284