Mastercard та Gemini випустять картку з кешбеком в криптовалюті

  • Юлия
  • 28.04.2021 2650

Влітку 2021 року Mastercard, кріптобіржа Gemini і WebBank запустять кредитну картку з можливістю отримання кешбеку в криптовалюті для резидентів всіх штатів США.

Як пише minfin з посиланням на Forklog, при оплаті товарів та послуг доларами, власники Gemini Card в США будуть отримувати кешбек в біткоінах або одному з 30 інших цифрових активів, які підтримує кріптобіржа.

При цьому, кешбек обіцяють досить непоганий - до 3% при оплаті рахунків в кафе і ресторанах, 2% - при покупці продуктів харчування і 1% - на інші витрати.

Нараховувати кешбек будуть «в режимі реального часу» відразу після кожної транзакції. Крім того, в залежності від рейтингу та доходу користувачів їм встановлять кредитний ліміт.

Крім того, за даними Mastercard, з картки не стягуватиметься річна плата, тому власники карток можуть отримати повну вартість свого кешбеку. У поєднанні з цілодобовою підтримкою клієнтів, що працює без вихідних, це забезпечить чудове обслуговування власників карток, відзначається в повідомленні міжнародної платіжної системи.

Відзначається, що дизайн картки орієнтований на безпеку. Це буде гладка металева картка, доступна в декількох кольорах: в чорному, срібному або рожевому кольорі. Вона буде безконтактною і створена з урахуванням вимог безпеки.

На картці відображається тільки ім’я власника картки і не буде ніякої конфіденційної інформації, такої як 16-значний номер. Отримати номер своєї картки користувачі зможуть через веб-сайт Gemini або мобільний додаток з двухфакторною аутентификацією.

Список очікування з моменту анонса платіжної картки вже поповнили 140 000 клієнтів біткоїн-біржі.

Варто нагадати, що в 2020 році була анонсована дебетова картка Visa і кріптобіржі Coinbase для резидентів США. Трохи раніше – в 2019 році – доступ до Coinbase Card отримали користувачі з Великобританії. У червні того ж року компанія випустила картку для резидентів Іспанії, Німеччини, Франції, Італії, Ірландії і Нідерландів.

У свою чергу, кріптобіржа Binance оголосила про запуск платіжної картки на території Європейської економічної зони в вересні 2020.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про шахрайство з SIM-картами: завдяки Mobile Checkу вдалося зберегти мільйони гривень.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284