Mastercard: кожна друга транзакція у світі тепер безконтактна

  • Юлия
  • 15.02.2022 407

За даними Mastercard, кожна друга транзакція, авторизована та оплачена через служби обробки платежів Mastercard по всьому світу у четвертому кварталі 2021 року, була безконтактною.

Для порівняння, згідно з даними, поданими звітом про доходи компанії в четвертому кварталі, у період до пандемії Covid-19 безконтактною була лише кожна третя транзакція.

Так, цифри показують, що загалом обсяги транзакцій Mastercard за четвертий квартал збільшилися на 27% у річному обчисленні та на 133% порівняно з 2019 роком, пише nfcw з посиланням на платіжну систему.

Як повідомив генеральний директор Mastercard Майкл Мібах, компанія досягла великих успіхів у розширенні безконтактного прийому карток, перетворивши мільярди активних смартфонів у світі на потенційні приймальні пристрої, що дозволяють людям купувати та продавати товари та послуги у будь-який час і в будь-якому місці.

Зазначається, що в компанії налічується 100 розгортань Tap-on-Phone на більш ніж 50 ринках із провідними партнерами по всьому світу. Компанія при цьому відзначає потенціал для прискореного зростання поширення, фінансової доступності та зручності для споживачів.

Мібах також підтвердив, що Mastercard відповідно до графіка розгортає свою програму платежів на виплат у США протягом першого кварталу і активно залучає нових партнерів у програму на Близькому Сході та в Африці.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українська кіберполіція викрила 422 онлайн-шахраї.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284