Новий сервіс оплати на eBay розширить можливості для продавців з України

  • Юлия
  • 17.06.2021 2638

Повідомляється, що новий сервіс дозволить продавцям оптимізувати ведення бізнесу на платформі.

За попередніми даними eBay, в рамках глобальної стратегії розвитку маркетплейса і вдосконалення купівельного досвіду, компанія запускає новий формат керованих платежів в Україні.

Даний сервіс спростить процес ведення бізнесу на eBay для продавців, а також дозволить їм запропонувати покупцям більше способів оплати. В Україні офіційним партнером eBay виступить платіжна система Payoneer.

Повідомляється, що маркетплейс почав перехід на систему керованих платежів, підключивши до нового способу оплати групу продавців з США у вересні 2018 року. Потім новий формат став доступний торговцям в Великобританії, Німеччині, Австралії, Франції, Італії, Іспанії, Канаді.

До кінця 2021 року керовані платежі планують впровадити в інших країнах світу.

Як повідомила віце-президент групи Керованих платежів в eBay Алісса Катрайт, компанія продовжує запуск нових способів оплати по всьому світу і з радістю пропонує продавцям з України поліпшену систему ведення бізнесу на eBay.

Маркетплейс прагне вдосконалювати клієнтський досвід, оптимізуючи процес здійснення продажів і здійснення покупок. У свою чергу, формат керованих платежів розроблений з урахуванням ключових потреб торговців. У найближчі місяці компанія переведе на цю систему всіх продавців, і вони зможуть оцінити її переваги, пише psm7.

Повідомляється, що після угоди eBay і PayPal почався новий етап розвитку Керованих платежів. В рамках нового формату покупцям пропонується велика гнучкість у виборі варіантів оплати і ведення бізнес-операцій для продавців.

До нової системи вже підключилися понад 4 млн активних продавців по всьому світу. У першому кварталі 2021 рік 52% від загального обсягу платежів на платформі були здійснені за новою системою. Імовірно, керовані платежі принесуть понад 2 млрд доларів виручки і 500 млн доларів в рамках приросту операційного прибутку до 2022 року.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Нацбанк дозволив відкривати рахунки за допомогою програми «Дія».

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284