Payoneer: українські онлайн-продавці на 35% збільшили доходи на іноземних ринках

  • Юлия
  • 26.03.2021 2664

Згідно з дослідженням компанії Payoneer, українські онлайн-продавці, що працюють на міжнародних майданчиках, вчасно підлаштувалися під потреби покупців.

Доходи українців на закордонних ринках в цілому за 2020 рік зросли на 33%. Відзначається, що у II кварталі 2020 року заробіток українських онлайн-ритейлерів підвищився на 36%, у III - на 3%, у IV - на 11%.

Зокрема, значно зросли суми виплат українським онлайн-продавцям зі Швейцарії - на 3711%, з Франції - на 959%, з Німеччини - на 511%, з Канади - на 399%, з Литви - на 72%.

Найбільші суми виплат українцям принесли США, Великобританія, Канада, Гонконг, Австралія, Нідерланди, Кіпр, Ізраїль, Сінгапур, Німеччина.

У 2020 році на міжнародних майданчиках найбільше заробили онлайн-викладачі (зростання на 86% в порівнянні з 2019), на другому місці IT-компанії (+ 41%), за ними йдуть онлайн-продавці, пише rau.ua.

За даними генерального менеджера Payoneer в Україні та Білорусі Ігоря Ковальова, такі високі показники ще раз доводять, що українці можуть знайти рішення навіть при складних обставинах. Він зазначив, що основна мета Payoneer на цей рік – запустити ще більше продуктів, які допоможуть клієнтам розвивати бізнес.

Для довідки – Payoneer надає набір послуг, який включає міжнародні платежі, податкові рішення, торгові сервіси та управління ризиками, з використаннім надійних технологій, нормативно-правової бази, операційної та банківської інфраструктури. Payoneer допомагає забезпечувати зростання як підприємцям на ринках, що розвиваються, так і світовим лідерам цифрової індустрії, таким як Airbnb, Amazon, Google, Upwork і Walmart.

Заснована в 2005 році, Payoneer працює з мільйонами малих підприємств, торгових майданчиків і бізнесами з 190 країн і територій. У лютому 2021 року Payoneer уклала угоду про злиття з FTAC Olympus Acquisition Corp (NASDAQ: FTOC), в результаті якого Payoneer стане публічною компанією. Очікується, що операція буде закрита в першій половині 2021 року.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, скільки коштів надходить в Україну від трудових мігрантів.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284