PayPal додав онлайн-шопінг, ощадний рахунок та мессенджер

  • Юлия
  • 22.09.2021 2589

Розробники PayPal додали нові функції в платіжний додаток, оновлену версію анонсували на днях.

Відзначається, що в PayPal вирішили поміняти не тільки дизайн програми, але і розширити спектр послуг, які вже надаються.

По мірі зростання компанія пропонує клієнтам «кращий сервіс для управління своїм фінансовим життям», повідомляється в заяві представників компанії.

Як пише psm7 з посиланням на PayPal, днями стало відомо, що компанія об’єднала зусилля з Synchrony Bank для створення ощадного рахунку. Користування сервісом включає річну відсоткову ставку в 0,4% без щомісячних комісій за використання.

Зокрема, новий інструментарій пропонує клієнтам можливості для управління оплатою своїх рахунків, управління подарунковими картками, отримання бонусів, відправки та отримання грошових переказів, здійснення оплат за допомогою QR-коду і операцій з криптовалютою, управління кредитами, використання послуг BNPL тощо.

Крім того, в додаток додана окрема опція – перерахування грошей на рахунки благодійних організацій.

Нові інструменти, за задумом розробників, допоможуть клієнтам легше знаходити в інтернеті ексклюзивні пропозиції, товари по акції та ін.

В рамках програми користувачі матимуть можливість оформити замовлення через вбудований в додаток браузер. У рамках здійснення двостороннього грошового переказу P2P користувачі зможуть спілкуватися за допомогою спеціального мессенджера.

Відзначається, що це зручно, якщо є необхідність підтвердити деталі транзакції. Оновлений додаток PayPal вже доступний для скачування.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Нацбанк продовжує реєстрацію колекторів.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284