PayPal має намір запустити власний криптовалютний гаманець

  • Юлия
  • 30.07.2021 2642

За даними генерального директора PayPal Дена Шульмана, платіжна компанія PayPal анонсувала запуск власного криптовалютного гаманця.

Про це він повідомив під час конференції з інвесторами. За попередніми даними, користуватися гаманцем на перших порах зможуть жителі США.

За словами Дена Шульмана, розробники вже завершили роботу над гаманцем. Повідомляється, що в найближчі місяці він буде інтегрований в суперапп компанії.

Крім зберігання і додаткового функціоналу гаманця, сервіс також передбачає обмін повідомленнями. Супердодаток буде являти собою аналог Alipay і WeChat Pay, який буде поєднувати в собі інструменти для роботи з високоприбутковими ощадними рахунками, інвестиційні послуги і інші сервіси.

«У світі мало компаній, які можуть навіть прагнути до цього бачення», – сказав Шульман. «Для цього потрібні можливості, які охоплюють різні галузі, від фінансових послуг до платежів, покупок і технологій».

Новий цифровий гаманець буде розділений на три основних напрямки: фінансові послуги, платежі і покупки, сказав Шульман. PayPal сподівається представити нові функції протягом наступних двох років.

Варто зазначити, що в липні PayPal збільшила тижневий ліміт на покупку криптовалюти для деяких клієнтів з США до $100 тис. До підвищення ліміту користувачі могли придбати цифрові активи на суму, що не перевищує $20 тис.

Крім того, в травні платіжна компанія дозволила користувачам виводити свою криптовалюту на сторонні гаманці, пише minfin з посиланням на РБК. Разом з тим, у клієнтів PayPal з США можливість розплачуватися криптовалютою з’явилася ще в березні поточного року. Таким чином, цифрові монети через PayPal конвертуються в фіатні в момент оплати.

Варто нагадати, що минулий рік був для PayPal рекордним. Витрати на платформі злетіли на 31%, оскільки споживачі стали масово здійснювати покупки в Інтернеті з початку пандемії. За рік компанія долучила 72,7 мільйона користувачів, а виручка зросла до 21,5 мільярдів доларів.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українські банки майже в 2 рази збільшили операції з готівкою.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284