PSP Platon став членом Української Асоціації фінтех та інновацій

  • Юлия
  • 10.07.2020 1127

Платіжний провайдер Platon став членом Української Асоціації Фінтех і інновацій.

16.06.20 платіжний провайдер Platon став 57-м учасником асоціації, метою якої є розвиток вітчизняного ринку фінансових технологій, створення сильної фінтех-екосистеми і поліпшення фінансового становища України.

У свою чергу, PSP Platon, що надає послуги інтернет-платежів, ставить перед собою мету активно брати участь в розвитку онлайн-оплат українського ринку завдяки новим проектам в кооперації з UAfic.

«Основний принцип нашої компанії – фокус на клієнті. Ми постійно працюємо над поліпшенням клієнтського сервісу, про що говорять цифри, так як ми обслуговувати понад 35 компаній ринку МФО. Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо принести користь і відкрити нові горизонти в сфері інтернет-платежів, які в нинішній ситуації просто зобов’язані працювати на повну силу», – підкреслив СМO PSP Platon Гела Слюсарчук.

«В Україні сфера payment systems активно розвивається. На даний момент на ринку є 15 активних гравців. PSP Platon – серед них. Ласкаво просимо до Асоціації і сподіваємося на плідну співпрацю», – зазначив глава Асоціації Фінтех і інноваційних компаній України Ростислав Дюк.

Пандемія спричинила масовий перехід бізнесу в онлайн і одним з лідируючих інструментів ринку платежів України є Google Pay. Інтегрувати дане рішення Вам допоможуть фахівці українського платіжного провайдера Platon.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284