Розробники зможуть підвищувати вартість підписки в App Store без відома користувачів

  • Юлия
  • 18.05.2022 500

За даними компанії Apple, у правила розробників додатків для майданчика App Store були внесені істотні зміни.

Зокрема, згідно з нововведенням, з розробників знімається обов'язок вимагати явної згоди користувача у разі зміни вартості підписки.

Таким чином, раніше розробникам потрібно було отримати згоду користувачів на зміну тарифів.

Однак тепер користувач повинен підтвердити свою згоду з новими умовами передплати через відповідний інтерфейс. Якщо за певний період згода не надходить, передплата автоматично припиняється.

Тим не менш, у майбутньому розробники зможуть підвищувати вартість підписки, і вона продовжуватиметься навіть у тому випадку, якщо користувач не дав явної згоди на це.

За попередніми даними, скористатися новою функцією розробники зможуть не частіше ніж один раз на рік. При цьому розмір оплати не може одночасно збільшуватись більш ніж на 50%.

Повідомляється також, що ціна підписки не повинна збільшуватися більш ніж на $5 у разі щомісячного тарифу, а також більш ніж на $50 у разі річного плану.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українці придбали рекордну кількість військових облігацій.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284