У 2021 році з’являться цифрові банківські рахунки Google Pay

  • Юлия
  • 27.11.2020 837

На сьогоднішній день Google Pay щомісяця використовують більше 150 мільйонів людей в 30 країнах.

За останні 5 років компанія спростила платежі в інтернеті і продовжує радувати споживачів новинками. В 2021 році Google Pay планує запуск оновленого додатку для Android та iOS.

За попередніми даними, програма допоможе не тільки заощадити гроші, але і дасть уявлення про витрати. Новинка побудована з використанням декількох рівнів безпеки, щоб гроші і інформація були конфіденційними.

Оновлення дозволить користувачам Google Pay подати заявку на новий вид цифрового банківського рахунку в надійних фінансових установах.

Про це повідомляється на офіційному блозі компанії. Так, тепер в додаток не обмежуватиметься довгим списком транзакцій. Тепер в Google Pay можна буде платити, переглядати минулі транзакції, знаходити пропозиції та інформацію про лояльність. Крім цього, користувачі зможуть розділяти платежі з іншими користувачами – наприклад, якщо це оплата рахунку в закладах харчування, оренда або інші витрати з декількома людьми. Власники гаманця зможуть створювати групу, розділяти рахунки і відстежувати кому заплатили в одному місці. Більш того, Google Pay навіть допоможе підрахувати, хто і скільки винен.

Фото: www.blog.google

Також в додатку з’явиться доступ до оплати низки послуг – можна буде прямо з Google Pay оплатити замовлення їжі, купувати бензин, оплачувати парковку.

Ще один бонус програми – додавання вбудованої системи лояльності, використовувати пропозицію можна буде без необхідності вирізати купони або копіювати і вставляти промокоди. Користувачі можуть активувати їх одним дотиком, і вони будуть автоматично застосовуватися при оплаті в магазині або онлайн.

Крім того, після підключення до Google Pay банківського рахунку, додаток буде періодично відображати зведені дані про витрати. Споживачі зможуть бачити тенденції і аналітичні дані з плином часу, що дає більш чітке уявлення про фінанси.

Підписатися на розсилку

І ще одна новинка – запуск віртуального цифрового рахунку Plex, інтегрованого в Google Pay. Рахунки Plex, які будуть пропонувати банки та кредитні спілки, будуть поточними і ощадними, без щомісячних зборів, плати за овердрафт або вимог до мінімального балансу.

Фото: www.blog.google

У 2021 року запуск оновленого додатка анонсований тільки в США, про інші країни поки не повідомлялося.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Україні почастішали афери з онлайн-кредитами на «клоновані» номери телефонів.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284