У Facebook Pay додадуть QR-коди для відправки грошей в месенджері

  • Юлия
  • 14.06.2021 2751

Повідомляється, що новинка покликана спростити грошові перекази в месенджері при покупці товарів онлайн.

Facebook додав підтримку QR-кодів і персоналізованих посилань для здійснення платежів за допомогою сервісу Facebook Pay.

Відзначається, що після завантаження оновлення користувачі матимуть можливість отримати свій QR-код і платіжне посилання в налаштуваннях. Послуга доступна в розділі платежів.

Нова функція дозволить користувачам відправляти кошти тим абонентам, які не значаться в списку друзів користувача. На думку розробників, даний інструмент спростить грошові перекази торговцям і в принципі незнайомцям.

Зокрема, функціонал буде особливо корисний для тих, хто купує і продає на торговому майданчику Facebook Marketplace, пише psm7.com з посиланням на engadget.com. В даному сервісі транзакції часто починаються в Messenger.

Таким чином, покупці і продавці тепер зможуть значно швидше і простіше закривати угоди і здійснювати по них платежі, використовуючи платіжну систему Facebook Pay всередині мессенджера. Відзначається, що зараз функціонал доступний тільки на території США. Проте, в найближчому майбутньому платіжними посиланнями і QR-кодами зможуть користуватися користувачі в інших країнах.

Крім цього функціоналу до оновленого мессенджера додані інші корисні функції. Додані нові налаштування поштової скриньки і панель для миттєвої відповіді на надіслані співрозмовником фото або відео.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що мобільні оператори відмовилися від сервісу ідентифікації Mobile ID.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284