У Samsung Wallet додадуть цифрові ключі, квитки та інші ідентифікатори

  • Юлия
  • 23.06.2022 502

Незабаром користувачі Samsung Galaxy в ряді європейських країн і США можуть зберігати в додатку Samsung Wallet не тільки свої цифрові платіжні картки.

Тепер жителі Франції, Німеччини, Італії, Іспанії та Великобританії та США зможуть додавати карти лояльності та членські картки, а також цифрові ключі, посадкові талони та сертифікати про щеплення від Covid-19 на своєму смартфоні за допомогою програми.

Так, південнокорейський технологічний гігант запустив новий додаток, інтегрувавши Samsung Pay з платформами Samsung Pass та SmartThings. Компанія заявляє, що користувачі зможуть додавати в додаток цифрові документи, що засвідчують особу, такі як права водія або студентський квиток.

Запустити послугу планують уже незабаром, але точних дат не повідомляють – «пізніше цього року».

Так, зазначається, що користувачі пристроїв Galaxy під керуванням Android 9 Pie або пізнішої версії зможуть перейти на Samsung Wallet безпосередньо із Samsung Pay, або Samsung Pass, або в онлайн-магазині Galaxy Store.

У Samsung повідомляють, що гаманець надає користувачам удосконалений інтерфейс, а також доступ до своїх платіжних карток, карток лояльності, членських карток та багато іншого в пару кліків.

Крім того, Samsung Wallet включає функціональність Samsung Pass, яка надійно зберігає паролі і дозволяє користувачам швидко і легко входити в додатки та сервіси.

Також користувачі можуть контролювати свій портфель цифрових активів, перевіряти вартість своїх криптовалют на різних біржах в одному місці. Крім того, можна буде додавати статус вакцинації від Covid-19, цифрові домашні ключі та цифрові ключі від автомобілів для вибраних моделей BMW, Genesis та Hyundai.

Повідомляється, що захист Samsung Wallet включає розпізнавання відбитків пальців і шифрування, які допомагають захистити конфіденційні дані користувачів. Таким чином, лише власники пристроїв можуть отримати доступ до своєї важливої ​​інформації.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Visa планує випустити криптовалютну картку.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284