В Україні стартує сервіс спрощеної оплати від Visa

  • Юлия
  • 13.07.2020 1289

За даними прес-служби Visa, в Україні запускається сервіс Click to Pay, який спростить процес оплати на інтернет-платформах.

Так, повідомляється, що на сайтах роздрібної торгівлі з піктограмою Click to Pay, і в мобільних додатках, споживачам, попередньо додавшим свою карту, тепер не потрібно буде вводити 16-значний номер картки, паролі та іншу інформацію для покупки.

Новий сервіс спрощує прийом оплати і для продавців - зменшує кількість відмов від оплати обраних покупок завдяки забезпеченню єдиної інтеграції для карт кількох платіжних систем.

Відзначається, що функція має високий рівень безпеки. Сервіс використовує передові технології і методи аутентифікації для захисту транзакцій, в тому числі перевірку пристрою і біометрику. Повідомляється, що Click to Pay базується на стандарті EMV Secure Remote Commerce.

Як повідомляє компанія Visa, все більше інтернет-споживачів здійснюють покупки онлайн. Близько 52% опитаних в Україні повідомили, що їм вперше довелося замовляти продукти харчування онлайн через карантин, а купувати в інтернеті ліки почали 35% респондентів.

Підписатися на розсилку

Варто нагадати, що раніше Visa оголосила про оновлення Visa Secure, програми раніше відомої як Verified by Visa, яка передбачає аутентифікацію картки, що дозволяє підвищити безпеку онлайн-транзакцій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що грошові перекази в Україну скоротилися на 20%.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284