Visa та Moneyveo оголосили про стратегічне партнерство

  • Юлия
  • 08.04.2021 2888

Visa та Moneyveo підписали угоду про стратегічне партнерство для просування цифрових платежів серед клієнтів Манівео.


7 квітня 2021 року світовий лідер в області цифрових платіжних технологій Visa і лідер небанківського споживчого кредитування в Україні компанія Moneyveo оголосили про підписання угоди про стратегічне партнерство. Його мета – спільний розвиток безготівкових платіжних інструментів.

В рамках цієї співпраці компанії планують спільно впроваджувати інноваційні рішення на базі передових технологій і продуктів Visa і Moneyveo, щоб зробити безготівкові платежі ще зручнішими і безпечнішими для своїх клієнтів.

«Наша мета – надавати клієнтам максимально зручні, швидкі та надійні фінансові сервіси в будь-який час в будь-якому куточку країни. Екосистема Манівео будується за принципом Digital 360, а цифрові технології застосовуються в усіх напрямках бізнесу. Співпраця з Visa стала логічним продовженням шляху постійного розвитку та інноваційності. Завдяки нашому стратегічному партнерству, ми виводимо на ринок принципово нові продукти і проривні рішення, що трансформують галузь небанківського кредитування», – прокоментувала Альона Андронікова, Group CEO Moneyveo.

«Компанія Visa уважно стежить за ринком небанківського кредитування, розуміючи всю його значущість і потенціал. Манівео – визнаний лідер цієї галузі в Україні, в тому числі щодо впровадження інновацій. Впевнена, що великий міжнародний досвід Visa у створенні і розвитку фінтех-продуктів разом з глибокою предметною експертизою Moneyveo здатні встановити абсолютно новий рівень якості сервісу споживчого кредитування», – додала Віра Платонова, старший віце-президент, генеральний менеджер Visa в Україні, Грузії, країнах СНД і Південно-Східної Європи.

Visa і Moneyveo також планують проводити спільні дослідження ринку і маркетингові кампанії. Партнери сподіваються, що співпраця підвищить участь клієнтів Манівео в безготівковій економіці і сприятиме подальшій цифровізації індустрії небанківського споживчого кредитування в Україні. 

*** Інформація про компанію Visa. Visa Inc. (NYSE: V) є світовим лідером в області цифрових платежів. Наша місія – об’єднати світ за допомогою найбільш інноваційнної̆, надійної і безпечної платіжної̆ мережі, яка дозволяє споживачам, бізнесу та економіці в цілому планомірно розвиватися. Наша новітня глобальна технологічна мережа VisaNet забезпечує безпечні платежі по всьому світу і може обробляти більше 65 000 транзакцій в секунду. Компанія Visa приділяє велику увагу інноваціям, що є каталізатором швидкого зростання “connected commerce”, в умовах якої практично будь-який підключений пристрій здатний здійснювати платежі. Таким чином компанія наближає перехід до майбутнього без готівки – для всіх і всюди. У міру того, як відбувається перехід від аналогових технологій до цифрових, Visa використовує свій бренд, продукти, експертів, мережу і масштаб для трансформації комерції. 

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайти:

usa.visa.com/about-visa,

https://www.visa.com.ua,

https://www.facebook.com/VisaUA,

http://www.visanewscissee.com/ 

*** Інформація про компанію Moneyveo. Фінтех-компанія Moneyveo – це український сервіс онлайн-кредитування, який був першим на ринку і завдяки клієнтоорієнтованості і власним технологічним розробкам утримує лідерство вже 8-й рік. Компанія надає послуги споживчого кредитування населенню України, а з квітня 2020 року вийшла на ринок Азії, запустивши кредитування у В’єтнамі. Завдання Moneyveo – надавати швидку фінансову допомогу без особистих візитів в офіси і довгих очікувань. Тому в компанії активно створюють і розвивають нові канали отримання та сплати кредитів, затребувані серед різних категорій споживачів. В результаті клієнти отримують більше можливостей для миттєвого вирішення фінансових питань. Сьогодні послугами Moneyveo користуються понад 1 млн українців. Компанія єдина в своєму сегменті, хто має сертифікат, що підтверджує найвищий рівень безпеки платіжних карток – PCI DSS Service Provider Level 1. 

Більш детальна інформація надана на сайті компанії: https://moneyveo.ua/

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284