Visa посилює безпеку платежів при онлайн-транзакціях

  • Юлия
  • 27.05.2021 2637

Платіжна система Visa зосереджує увагу на підвищенні безпеки платежів.

Відповідно до прес-релізу, компанія звернулася до більш ніж 1500 партнерів і клієнтів, наголосивши на необхідності надійних способів оплати відповідно до зміни комерційного середовища.

Повідомляється, що компанія приділяє все більшу увагу безпеці по мірі зміни поведінкових тенденцій споживачів в період пандемії.

За даними компанії, найбільш серйозні зміни на даний момент відбуваються в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. За словами представників Visa, безконтактні платежі в деякому сенсі на сьогоднішній день стали запорукою здоров'я і безпеки користувачів.

Таким чином, міжнародна платіжна система представила нову систему підвищеної безпеки. Вона покликана максимально знизити ймовірність шахрайства при онлайн-транзакціях.

В даний час споживачі очікують від сфери електронної комерції вищий рівень якості та швидкості обслуговування. Разом з тим, кордони між ecommerce і покупками в фізичних магазинах стираються. Таким чином, шахрайство перекочувало з традиційної торгівлі в цифрову, пише Thepaypers.

В рамках боротьби з ризиком шахрайства Visa запровадила ряд рішень, що не порушують баланс між безпекою платежів і зручністю для клієнтів.

Зокрема, Visa Secure використовує новітні стандарти протоколу EMV 3-D Secure, додає рівень захисту від шахрайства. Таким чином, фінансові установи та торговці можуть бути впевнені в автентичності транзакцій.

Дані заходи потенційно знижують втрату продажів для продавців через відхилених платежів і покращують загальне враження покупців від покупок.

Крім цього, Visa Token Service (VTS) перетворює конфіденційні платіжні дані, такі як реквізити рахунків і номери карт, в рандомізовані токени. Таким чином дані знецінюються і стають непотрібними для шахраїв навіть у випадку крадіжки.

В США дані показують, що токени можуть знизити рівень шахрайства в середньому на 26% в порівнянні з онлайн-транзакціями по картах, коли споживачі вводять дані своєї картки для здійснення платежів.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Україні підвищать ліміт по карткових переказах.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284