Visa випустить картку з кешбеком в біткоїнах

  • Юлия
  • 02.12.2020 697

Платіжна система Visa випустить банківську картку, яка пропонує кешбек в біткоїнах, а не в більш звичних грошах чи милях.

На даний момент відомо, що Visa випускає новий продукт спільно зі стартапом в області криптовалют BlockFi.

На сайті стартапу вже відкритий лист очікування для всіх, хто бажає отримати картку з кешбеком біткоїнах. У нього поки можуть записатися тільки ті, у кого вже є поповнені рахунку в BlockFi.

Повідомляється, що в січні список стане доступним для всіх, а картки почнуть розсилати навесні 2021 року.

На даний момент відомо, що з кожної операції по такій картці Visa буде повертати 1,5% кешбеку, який буде накопичуватися, а потім автоматично конвертуватися в біткоїни і зараховуватися на рахунок в BlockFi, пише minfin з посиланням на стартап.

Що стосується функціоналу картки, принцип роботи схожий з будь-якими іншими кредитними картками. Тобто, клієнти отримають картку з кредитним лімітом, якщо вносити гроші вчасно, відсотки стягуватися не будуть.

А ось зовнішній вигляд буде не зовсім типовим – картка буде металевою. До речі, однією з перших свої банківські картки металевими зробила компанія Apple в партнерстві з Goldman Sachs, випустивши знамениті картки з титану.

У найближчому майбутньому картка буде доступна тільки на території США. Проте, BlockFI закликає жителів інших країн не зволікати і теж записуватися в лист очікування, щоб отримати повідомлення про вихід на нові ринки в майбутньому.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що до 2026 року приймати платежі за картками будуть 100 млн торговців.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284