Xiaomi оновила фітнес-браслет з NFC-платежами картками Mastercard

  • Юлия
  • 04.06.2020 1229

Через тиждень відбудеться анонс нового фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5 з підтримкою NFC-платежів і оновлена версія браслета попереднього покоління.

Так, Xiaomi виводить на європейський ринок браслет Xiaomi Mi Smart Band 4 NFC.

Раніше міжнародний варіант четвертої версії браслета не був оснащений модулем NFC, це було прерогативою китайської версії гаджета.

При цьому, першою країною для запуску новинки обрана Росія, а NFC-платежі будуть доступні виключно для спеціально випущеної версії браслета з кодом MGW4059RU тільки для даної країни. Таким чином, китайська версія браслета з NFC в РФ працювати не буде.

Аналогічні версії новинки обіцяють випустити і для інших країн Європи, включно з Україною. Оновлена ​​версія працює досить просто – для здійснення платежів в додатку Mi Fit необхідно додати банківську карту Mastercard. Після чого оплачувати товари безконтактним способом можна буде в транспорті, супермаркетах та інших місцях, де використовується дана технологія.

Додати інші платіжні технології, такі як Google Pay і Visa, компанія обіцяє пізніше.

Підписатися на розсилку

Що стосується наступної версії фітнес-браслета – Xiaomi Mi Band 5 – очікується, що він буде оснащений більшим дисплеєм. Згідно інсайдерської інформації – 1,2-дюйма замість 0,95-дюймового. Також буде датчик насичення крові киснем (SpO2), відстеження фітнес-активностей, цифровий асистент Amazon Alexa і NFC-платежі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Western Union має намір придбати конкурента: сервіс переказів MoneyGram.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284