75% українських покупців використовують оплату товарів частинами

  • Юлия
  • 24.01.2022 635

Згідно з опитуванням, яке проводило видання AIN, понад 70% респондентів користуються покупкою товарів частинами.

Цю послугу українці використовують найчастіше при покупках вартістю 10 тисяч гривень і більше.

Зазначається, що з тих респондентів, які обирають покупку частинами, 38,6% вибирають оплату частинами на регулярній основі, а 36,6% - час від часу.

Здебільшого, а точніше 59% із 528 опитаних читачів обирають оплату частинами для покупок вартістю понад 10 тисяч гривень. На другому місці за частотою використання – оплата товарів у розмірі від 3 тисяч до 10 тисяч гривень – 37,4% респондентів.

Згідно з даними опитування, оплату частинами частіше оформляють клієнти monobank і Приватбанку.

Дослідження показує, що оплату частинами обирають, як правило, при купівлі побутової техніки – про це заявили 48% опитаних та гаджетів – 45,1%. Ще 5,8% покупок припадають на категорію Інше.

Як альтернативу оплати частинами 59,3% опитаних читачів обирають купівлю товарів за повну ціну. Близько 38,6% вибирають розстрочку.

До речі, купівля у кредит є менш поширеним способом – таким способом оплати товарів користується лише 2,1% респондентів.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали, що НАТО допоможе посилити кібербезпеку в Україні.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284