Бізнесу полегшили отримання дозволів та ліцензій через Дію

  • Юлия
  • 06.05.2022 710

За даними урядового порталу, в Україні вдосконалюється механізм подання підприємцями декларацій для отримання дозволів та ліцензій.

Так, у рамках постанови уряду, удосконалено механізм подання підприємцями декларацій для отримання дозволів та ліцензій.

Повідомляється, що ця послуга буде доступна через портал державних послуг та програму Дія.

На урядовому сайті зазначається, що скористатися цими можливостями підприємці матимуть змогу найближчим часом. Тепер декларації прийматиме Міністерство економіки, яке передаватиме їх відповідним установам.

Крім того, уряд уточнив перелік відомостей, які підприємець має вказати у декларації про ведення господарської діяльності.

Зокрема, у березні в Україні було максимально спрощено умови для старту чи продовження роботи бізнесу. Уряд закріпив на законодавчому рівні право на ведення господарської діяльності у період військового (надзвичайного) становища без оформлення дозволу, а шляхом подання декларації до відповідних органів влади.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що, за даними НБУ, до кінця року інфляція зросте до 20%.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284