Facebook додасть електронний гаманець в Messenger і WhatsApp

  • Юлия
  • 28.05.2020 1076

Цифровий гаманець Calibra був змінений компанією Facebook на «Novi», а на найближчий час анонсована його інтеграція з WhatsApp і Messenger.

За даними компанії, яка анонсувала новинку в прес-релізі, своє ім'я - «Novi» - гаманець отримав від латинського «novus» - «новий» і «via» - «шлях».

За попередніми даними, користувачі зможуть легко відправляти гроші через додаток, це буде не складніше відправки повідомлення в месенджері.

Novi можна буде використовуватися як окремий додаток, але відправка грошей буде доступна і всередині додатків WhatsApp і Messenger.

Повідомляється, що сервіс не буде стягувати додаткових платежів при відправці і переведенні в готівку коштів. .Не буде прихованих платежів або послуг. Відправлення та отримання буде здійснюватися практично миттєво.

Також, Facebook повідомляє, що верифікація клієнтів буде здійснюватися за допомогою виданого урядом посвідчення особи. Повідомляється, що додаток оснащено вбудованим захистом від шахрайства.

У разі виникнення питань передбачений зворотній зв’язок – в цілодобовому режимі користувачі зможуть звертатися в службу підтримки, або задати питання в чаті.

Точна дата релізу нового електронного гаманця на даний момент не відома, компанія поки утримується від її озвучування. Проте, Facebook відзначає, що гаманець буде доступний одночасно з запуском мережі Libra.

Підписатися на розсилку

Також відомо, що функціонувати Novi буде не скрізь. А тільки в ряді країн, що дозволить зробити міжнародні грошові перекази за системою “миттєвими, безпечними і без прихованих комісій».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що кількість атак в Україні збільшилася в 12 разів за тиждень.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284