Google запустив голосові платежі за допомогою Voice Match

  • Юлия
  • 01.06.2020 960

Компанія запускає нову послугу, що дозволяє користувачам сервісу Google Assistant підтверджувати платіжні операції за допомогою свого голосу.

За попередніми даними, новий параметр, який дозволяє підтверджувати покупки за допомогою Google Assistant, виявлений на панелі налаштувань Assistant і «Безпека».

Таким чином, за допомогою Voice Match користувачі мають можливість додати ще один спосіб підтвердження покупок.

У Google підтвердили, що нова функція є частиною більш раннього пілотного проекту, що дозволяє авторизувати покупки за допомогою голосового помічника.

На сторінці підтримки нової служби повідомляється, що після авторизації за допомогою Voice Match, користувачі можуть здійснювати покупки за допомогою Google Assistant. Наприклад, здійснюючи покупки в додатку Google Play.

Крім того, наголошується, що в залежності від виду товару або послуги можливість підтверджувати покупку за допомогою Voice Match може бути відсутня. Функція працює в тестовому режимі і поширюється не на всі покупки, повідомляє androidpolice.

Варто звернути увагу, що функція присутня у версіях додатка починаючи з v11.8.7.21.

Крім того, відомо про те, що покупки, здійснювані за допомогою голосового помічника, також підлягають обмеженням, включаючи ліміт на суму транзакції і кількість транзакцій на добу.

Підписатися на розсилку

Проте точних сум і цифр компанія поки не озвучує, функція, в будь-якому випадку поки знаходиться на стадії тестування і досить часто «зависає», за словами тих, хто вже встиг нею скористатися.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українець спустошував рахунки за допомогою шкідливих програм.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284