До 2023 року 52% продажів в ecommerce будуть відбуватися з e-wallet

  • Юлия
  • 17.03.2020 1046

Останні дослідження показують величезне зростання популярності мобільних та цифрових гаманців у всьому світі.

Так, згідно з прогнозами, електронні гаманці будуть використовуватися для оплати товарів в інтернеті, імовірно, не менше, ніж на 3 трлн доларів в рік по всьому світу до 2023 року.

В цілому, експерти очікують, що протягом найближчих трьох років світовий ринок ecommerce виросте приблизно до 5,9 трлн USD США - саме такі прогнози дають Worldpay з FIS 2020 Global Payments Report.

Китай продовжує лідирувати в галузі використання мобільних і цифрових гаманців, де їх частка становить 71%. Понад мільярд покупців по всьому світу, за прогнозами дослідників, зробить оплату за допомогою цифрового або мобільного гаманця в 2020 році. Смартфон стає новим гаманцем, і багато споживачів вважають за краще віртуальну карту в телефоні замість фізичної.

За підрахунками експертів, з урахуванням тенденцій, що склалися, варто очікувати, що більше 52% оплат будуть відбуватися завдяки цифровим і мобільним гаманцях, які будуть обрані в якості метода онлайн-платежів за замовчуванням, пише nfcw.

Схема оплати в розстрочку «купи зараз, плати потім» також буде самим швидкозростаючим продуктом онлайн-платежів в світі протягом наступних п’яти років, прогнозує дослідження.

Підписатися на розсилку

Експерти впевнені – незважаючи на те, що споживачі, наприклад, в США як і раніше вважають за краще користуватися кредитними картками, здійснюючи покупки в Інтернеті, мобільні та цифрові гаманці повинні стати найбільш пріоритетним методом онлайн-платежів в США вже до 2021 року .

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що перекази в Україні зменшаться на 1 млрд доларів через карантин.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284