Кабмін запроваджує пільгове кредитування торгових мереж

  • Юлия
  • 07.04.2022 708

За даними прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, в Україні запроваджують можливість залучення пільгових кредитів під 5% річних для торгових мереж.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Урядовий портал. Повідомляється, що Кабмін вирішив підтримати українські торгові мережі, надавши можливість залучати пільгові кредити до 1 млрд. грн. терміном на 1 рік під 5%.

Цей крок дозволить уберегти магазини від закриття, поповнити оборотні кошти, а також проводити з українськими виробниками своєчасні розрахунки за продукти.

За даними Дениса Шмигаля, продовольчі мережі сьогодні фактично стали об’єктами критичної інфраструктури. На даний момент уряд тісно співпрацює з такими мережами, щоб у всіх містах та селах були продукти харчування, соціальні товари та речі першої потреби.

Крім цього, глава уряду наголосив, що магазини можуть розраховувати на допомогу держави. Зокрема, у владі усвідомлює низку форс-мажорів та проблем, з якими змушені були зіткнутися торгові мережі.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за березень українці зняли 3,8 млрд. гривень на касах супермаркетів.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284