Картки Payoneer розблокували і тимчасово скасували комісію

  • Юлия
  • 01.07.2020 1513

Блокування карток клієнтів платіжної системи Payoneer, вироблених Wirecard UK, після перевірки було знято.

Повідомляється, що FCA (Управління фінансового нагляду Великобританії) нарешті завершило аудит, після чого карти Payoneer Prepaid Mastercard були розблоковані. У свою чергу, Mastercard усунула технічні проблеми, таким чином, картки знову активні.

У прес-релізі компанії повідомляється, що користувачі вже можуть користуватися картками – здійснювати покупки в онлайн-магазинах або знімати кошти в банкоматі.

З 6 липня у користувачів буде можливість користуватися меню «Управління валютами», «Зробити платіж» або вивести кошти на банківський рахунок. Комісія за зняття готівки в банкоматі до цього часу не стягуватиметься.

Клієнтів заспокоїли, що нові вхідні платежі будуть в колишньому режимі надходити безпосередньо на баланс облікового запису Payoneer, а не на картку. Проте, за бажанням користувачі зможуть вивести ці кошти на банківський рахунок.

Надалі платежі продовжать надходити на аккаунт Payoneer, а не на картки Payoneer Prepaid Mastercard. Відомо, що компанія все ж шукає нового емітента карт, незважаючи на те, що FCA оголосила, що картки безпечні для використання.

Підписатися на розсилку

Варто нагадати, що на днях кошти на картках Payoneer виявилися тимчасово заморожені в результаті перевірки. Картки Mastercard Payoneer, випущені Wirecard Card Solutions Limited (WCSL) у Великобританії, дочірньою компанією Wirecard AG в Німеччині, були заблоковані після того, як дана компанія оголосила про свою неспроможність.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як перевірити кредитну історію і для чого вона потрібна.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284