Маркетплейс Rozetka має намір купити банк

  • Юлия
  • 28.12.2021 1128

Один із найбільших в Україні онлайн-супермаркетів планує придбати банк, пише видання Forbes.

За інформацією засобів масової інформації, Rozetka вела переговори щодо купівлі Ідея Банку у польського Getin Holding. Проте компанія програла ПУМБу Ріната Ахметова.

Так, за даними ЗМІ, конкуренцію за Ідея Банк виграв ПУМБ Ріната Ахметова, заплативши польським власникам близько 50 млн. доларів.

За словами кількох незалежних джерел, маркетплейс Rozetka був у «шорт-листі» із трьох потенційних покупців.

Зазначається, що окрім ПУМБ та Rozetka, цим банком предметно цікавився грузинський TBC Bank. Останніми місяцями він активно шукає варіанти виходу на український ринок.

За даними видання, співзасновник Rozetka Владислав Чечеткін інформацію про купівлю банку не прокоментував. У свою чергу, прес-служба компанії також утрималась від коментарів.

Раніше Владислав Чечеткін спростував інформацію про можливий продаж маркетплейсу казахській компанії Kaspi. Крім цього, у ЗМІ повідомлялося про намір компанії Rozetka вийти найближчим часом на фондовий ринок та створити власну платіжну систему. Компанія Rozetka заснована у 2005 році у Києві як онлайн-магазин електроніки та побутової техніки. У наступні роки компанія трансформувалася у онлайн-маркетплейс.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що хакери навчилися отримувати доступ до криптогаманців та акаунтів через Telegram.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284