Mastercard вводить підтримку платежів у криптовалюті

  • Юлия
  • 26.10.2021 2606

Як повідомляється в прес-релізі платіжної системи Mastercard, компанія додасть у свої продукти підтримку платежів у криптовалюті.

Клієнти компанії зможуть купувати, продавати та зберігати цифрові активи, використовуючи гаманець, створений на основі Bakkt.
Доступ до торгівлі криптовалютою скоро отримають партнери Mastercard, у тому числі банки, ритейлери та фінтех-компанії.
Зазначається, що випуск фірмових криптовалютних дебетових та кредитних карток також буде спрощений.

Платіжна система Mastercard анонсувала запровадження програм лояльності, за допомогою яких партнери мережі нагороджуватимуть своїх клієнтів за різні досягнення бонусами, які можна буде обміняти на криптовалюту.

Таким чином, споживачі можуть заробляти та витрачати винагороди у криптовалюті замість традиційних балів лояльності та безперешкодно конвертувати свої криптовалюти для оплати покупок. Це останній крок Mastercard, спрямований на те, щоби запропонувати споживачам інноваційні варіанти лояльності, що відповідають їхнім інтересам, повідомляється в блозі компанії.

У дослідженні Bakkt US Consumer Crypto Survey серед 2 тисяч американських споживачів майже половина респондентів повідомили про купівлю криптовалюти у першій половині 2021 року – 48%. У той же час 32% з тих, хто цього не робив, або дуже, або, певною мірою, були зацікавлені в цьому раніше.

Згідно з індексом нових платежів Mastercard, 77% міленіалів заявили, що вони зацікавлені в отриманні більшої кількості інформації про криптовалюту, а 75% заявили, що вони б використовували криптовалюту, якби розуміли її краще.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Google знижує комісію за розміщення у Google Play.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284