Міністерство цифрової трансформації відновлює діалог з PayPal

  • Юлия
  • 26.05.2020 877

Мінцифри працює над тим, щоб популярні міжнародні онлайн-сервіси були доступні українцям.

Раніше український уряд вже звертався до президента компанії PayPal з пропозицією працювати в Україні. На той момент компанія повідомила, що розгляне таку можливість.

У травні діалог з PayPal продовжився, Мінціфри проінформує про результати пізніше.

Крім того, експерти розглядають можливість введення на ринок України платіжних систем Vapulus і Stripe, для того, щоб українці мали можливість без посередників користуватися онлайн-магазинами, такими як eBay, Amazon.com, Etsy.

З урахуванням того, що подібних компаній досить багато, Мінцифри на даний момент вивчає попит на міжнародні платіжні системи з тим, щоб врахувати побажання українців.

До речі, раніше повідомлялося, що ніяких регуляторних обмежень для роботи PayPal в Україні немає – компанія може вільно заходити на український ринок в будь-який час. Однак платіжна система не поспішає влаштовуватися в Україні, поки не побачить істотного економічного зростання.

Нагадаємо, PayPal – одна з найбільших міжнародних електронних платіжних систем, яка заснована Ілона Маском в 1998 році. Платіжною системою користуються понад 230 млн осіб в 190 країнах світу. На даний момент сервіс є одним з найпоширеніших способів розрахунків в мережі по всьому світу. Мультивалютний сервіс дозволяє проводити розрахунки в доларах, євро, швейцарських франках, фунтах стерлінгів і ін.

Підписатися на розсилку

До речі, раніше ми писали про те, що НБУ змінить стратегію розвитку фінсектора-2025 через коронавирус.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284