Нестача чіпів може перешкодити випуску 1 млрд платіжних карток

  • Юлия
  • 31.08.2021 2696

Згідно з прогнозом ABI Research, збої поставок мікросхем в усьому світі загрожують випуску приблизно 1 мільярда платіжних карток протягом наступних 18 місяців.

Відзначається, що близько 347 мільйонів карток можуть бути не випущені в другій половині 2021 року і ще до 740 мільйонів у 2022 році через «значну нестачу чіпів».

За даними дослідження, вся напівпровідникова промисловість в даний час переживає високий рівень невизначеності, оскільки попит на мікросхеми і раніше значно перевищував всі очікування у всіх галузевих сегментах.

Зокрема, пропозиція в даний час не може наздогнати зростаючий попит, таким чином індустрія платіжних карток жодним чином не застрахована від нестачі чіпів.

Згідно з прогнозами ABI Research, хоча вплив нестачі мікросхем протягом першої половини 2021 року залишився майже в значній мірі непомітним, це починає ставати дуже помітним у другій половині 2021 року.

Зокрема, повідомляється, що оскільки час виконання замовлення від замовлення чіпа до доставки продовжує збільшуватися, 2022 рік слід розглядати як рік, який вплине на нестачу чіпів, пише nfcw з посиланням на дослідження.

Як зазначає ABI Research, емітентам, можливо, буде потрібно розглянути стратегії пріоритетності, в першу чергу зосередивши увагу на заміні карток з вичерпаним терміном дії. Також, можливо, доведеться прийняти стратегію, відповідно до якої вони віддають перевагу одному форм-фактору платіжної картки над іншим, наприклад, кредитної над дебетовою.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що виявлений спосіб обходу PIN-кодів для платежів Mastercard.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284