Обережно, шахраї! З’явилися фейкові сайти фондів, які збирають гроші на допомогу ЗСУ

  • Юлия
  • 02.03.2022 656

Шахраї створили фейкові сайти, схожі на сайт благодійного фонду «Повернися живим» , та збирають кошти на шахрайському ресурсі.

У благодійному фонді просять перераховувати кошти лише на офіційних ресурсах.

Зловмисники, які створили сайт-копію, обкрадають небайдужих іноземців та українців, які бажають допомогти українській армії.

Зокрема, у благодійному фонді зазначають, що адреса savelife.net.ua веде на фейкову сторінку. У жодному разі не можна перераховувати кошти за реквізитами, що відрізняються від тих, що зазначені на офіційному сайті фонду.

Лише за добу фонд Вернись живим зібрав для української армії десятки мільйонів гривень. Кількість тепловізорів, тепловізійних прицілів, квадрокоптерів, рацій, біноклів, павербанків та інших пристроїв, що закуповуються фондом, іде навіть не на тисячі — на десятки тисяч.

Нагадаємо, сьогодні, 2 березня – вже сьома доба повномасштабного вторгнення Росії до України. Звичайні українці та ЗСУ продовжують оборонятися, обстріл українських міст не припиняється.

Водночас зростає міжнародна підтримка. Зокрема, країни Заходу надають гуманітарну допомогу Україні. І дедалі більше посилюють санкції проти Росії.

Зверніть увагу, офіційними ресурсами фонду «Повернися живим» є:

savelife.in.ua

comebackalive.in.ua

Будь-які інші адреси – шахрайські! Будьте пильні!

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що НБУ закликав українців віддавати перевагу безготівковим розрахункам.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284