PayPal почав кредитування малого та середнього бізнесу

  • Юлия
  • 13.04.2020 1031

Серед небанківських фінансових установ PayPal першим отримав дозвіл на видачу кредитів середньому і малому бізнесу.

За даними прес-релізу на офіційному сайті PayPal, дана міра була прийнята в якості відповідної реакції на пандемію коронавируса.

Так, тепер платформа отримала право видавати кредити суб'єктам малого та середнього бізнесу, що подає заявки на кредити в рамках Програми захисту зарплат (PPP) Асоціації малого бізнесу (SBA).

Даний крок викликаний інтересом споживачів до ряду кредитних фінансових продуктів і додатків, щоб допомогти розподілити кредити в період фінансової невизначеності через пандемію.

За даними Дена Шульмана, гендиректора PayPal, це «гонка», яка допомагає зберегти робочі місця на майбутнє, пише pymnts. Шульман відзначив, що компанія усвідомила, наскільки сильно від пандемії постраждав малий і середній бізнес, тому існує термінова необхідність в будь-якій допомозі, яку вони можуть отримати, щоб зберегти бізнес і платити працівникам зарплати в період карантину.

Зокрема, в прес-релізі відзначено, що компанія вже не перший рік працює над підтримкою підприємств малого і середнього бізнесу, особливо що належить жінкам і меншинам. Маються на увазі грошові аванси і кредити. Тому робота з кредитами не є чимось абсолютно новим для компанії.

PayPal вже може похвалитися більш, ніж 900 000 позик і авансів готівкою. Компанія надала фінансування підприємствам на суму понад 15 мільярдів доларів.

Більш того, в рамках кризових послаблень, PayPal також почав відмовлятися від деяких зборів, а також збільшувати «вікно виплат» по бізнес-кредитах.

У прес-релізі відзначено, що компанія сподівається на полегшення фінансових проблем підприємств за рахунок цих заходів, оскільки люди змушені зупиняти бізнес і бути на самоізоляції під час пандемії.

Підписатися на розсилку

Кредити для малого і середнього бізнесу стали доступні вже на початку квітня. З моменту запуску програми компанія переповнена запитами до такої міри, що система виявилася перевантаженою, що може призводити до затримок розгляду заявок.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Mastercard і Visa планують підвищити комісії на операції з картками.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284