PayPal дозволить користувачам купувати і продавати криптовалюту

  • Юлия
  • 22.10.2020 875

Платіжний сервіс планує додати підтримку біткоїнів, Ethereum, Bitcoin Cash і Litecoin, а також зберігати їх на вбудованому гаманці.

На даний момент відомо, що плату за зберігання криптовалюти PayPal стягувати не планує. Принаймні, система не має наміру знімати комісію при покупці криптовалюти до 31 грудня 2020 року.

Більш того, відзначається, що в 2021 році користувачі будуть мати можливість розплачуватися цифровими активами за допомогою програми в 26 млн торгових точках.

Відомо, що на початковому етапі операції з криптовалютою в системі PayPal зможуть здійснювати тільки користувачі з США. З’явиться ця функція протягом декількох найближчих тижнів.

А ось в першій половині 2021 року новинка пошириться на міжнародний ринок. Компанія планує додати можливість роботи з цифровими валютами в платіжній системі Venmo.

Деніел Шульман, головний виконавчий директор PayPal, висловив надію, що поява нової функції в системі оплати прискорить процес визнання криптовалюти суспільством.

Крім того, він зазначив, що дане оновлення допоможе підготувати платіжну систему до можливої ​​роботи з випущеними державами і корпораціями цифровими валютами.

Підписатися на розсилку

Варто нагадати, що в липні ЗМІ повідомили про укладення партнерства PayPal з блокчейн-стартапом Paxos для запуску сервісу по роботі з криптовалютою. Очікується, що це дозволить здійснювати операції з цифровими активами більше 300 млн користувачам платіжної системи, пише minfin.

До речі, раніше платіжна система PayPal мала намір увійти на ринок криптовалюти через участь в проекті Libra від Facebook. Проте, восени 2019 року платіжна компанія відмовилася від участі в проекті.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що під виглядом call-центру шахраї спустошували банківські рахунки українців.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284