SWIFT змінює порядок здійснення міжнародних платежів

  • Юлия
  • 24.09.2020 881

Компанія кардинально змінює механізм здійснення платежів і виконання операцій з цінними паперами.

Відомо, що дані зміни пов'язані з новою стратегією, яку вже схвалила рада директорів SWIFT.

Відзначається, що дана стратегія дозволить фінустановам здійснювати безперебійні миттєві транзакції по всьому світу.

Компанія вирішила вийти за рамки обміну фінансовими повідомленнями, надавши комплексні послуги з управління транзакціями.

Новий підхід, імовірно, буде прискорювати інновації, що дозволить відкрити шлях фінансовим установам для створення нових послуг з доданою вартістю для підтримки зростання їхнього бізнесу.

У повідомленні наголошується, що банки будуть мати можливість розширити свої пропозиції для споживачів, в тому числі для бізнесу, а також підвищувати якість обслуговування кінцевих клієнтів, пише finclub.

На найближчі 4 роки запланована модернізація інфраструктури для транскордонних операцій. Це дасть можливість фінансовим інститутам здійснювати транзакції миттєво і безперешкодно по всьому світу.

Відомо, що модернізована платформа SWIFT забезпечить взаємодію між фінустановами, оптимізує швидкість операцій. Серед очікуваних плюсів модернізації – прозорість і прогнозованість операцій між 4 млрд рахунків на всіх етапах виконання в будь-якій точці світу.

Цифрова платформа буде використовувати API, а також хмарні технології для надання процесингових сервісів. Традиційно банки розробляли сервіси самостійно, в рамках своєї інфраструктури. Нові технології SWIFT дозволять заощадити їм час, а також скоротити витрати для всієї індустрії.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Нацбанк заборонить банкам обмежувати права споживачів фінпослуг.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284