Українці зможуть купувати військові облігації через «Дію»

  • Юлия
  • 31.05.2022 760

У додатку з'являться дев'ять нових функцій, серед яких є можливість придбання військових облігацій.

Нові функції анонсував у своєму telegram-каналі міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Крім того, серед нових функцій програми не тільки запуск військових облігацій, а й цифрового пенсійного посвідчення та першого функціоналу електронного нотаріату.

За даними міністра цифрової трансформації, це одна з дев'яти послуг та документів, які незабаром буде запущено.

У повідомленні також йдеться, що одночасно в роботі знаходяться десятки функцій, частину з них анонсували після чергового «Дія» Борда, щотижневої зустрічі міністра з командою «Дія».

Військові облігації – це інвестиційний інструмент підтримки державного бюджету, доступний для громадян, бізнесу та іноземних інвесторів.

До речі, кошти від облігацій, залучені до державного бюджету України, використовуються на безперебійне забезпечення фінансових потреб держави в умовах воєнного стану – соціальні та оборонні.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що із зони бойових дій евакуйовано понад 600 підприємств.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284