Українці в ЄС відкрили понад 170 тисяч рахунків у Revolut

  • Юлия
  • 27.06.2022 670

За даними міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, українці відкрили у країнах ЄС понад 170 тисяч рахунків у банку Revolut.

У своєму Telegram-каналі Федоров зазначив, що від початку повномасштабного вторгнення компанія підтримала Україну і дала можливість громадянам України в Європі відкривати рахунки в мобільному додатку.

У свою чергу, це дозволило тисячам українців швидко та безпечно переказувати гроші, користуючись мобільним банкінгом.

Доречі, Федоров також зазначив, що Revolut – резидент Дія.City та один із найдорожчих фінтех-стартапів Великобританії.

Варто нагадати, що серед українців мобільний банк став популярним після того, як став доступним нашим громадянам у ЄС із середини березня.

Компанія суттєво спростила багато вимог, необхідних для створення облікового запису. Крім того, Revolut скасував для українців низку комісій за обмін валюти та поповнення рахунку.

Також українцям було надано можливість отримати доступ до своїх грошей, пов’язавши програму з українським банківським рахунком.

До речі, для відкриття рахунку електронних грошей у ЄС зазвичай потрібне підтвердження права на проживання в Європі. Однак компанія Revolut спростила цю вимогу для того, щоб якомога більше українців могли створити обліковий запис для доступу до своїх коштів.

За інформацією компанії, стандартний рахунок не передбачає щомісячної комісії і може використовуватися для відправлення та отримання грошей, а також для обміну валют. Водночас обмеження на переказ коштів з рахунку Revolut на інший рахунок становить 1,5 тис. євро на день.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що НБУ скасує низку валютних обмежень після поновлення податків на імпорт.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284