В Україні продовжують обмеження на перевірки бізнесу

  • Юлия
  • 21.09.2021 2561

У зв'язку з продовженням дії карантину та режиму надзвичайної ситуації в Україні продовжили обмеження на перевірки бізнесу.

У зв'язку з рішенням Кабміну про продовження адаптивного карантину, обмеження на проведення перевірок бізнесу будуть діяти до кінця поточного року.

Відзначається, то адаптивний карантин і режим надзвичайної ситуації продовжено до 31 грудня 2021 року. Таким чином, для бізнесу це означає, що на даний період продовжені всі обмеження на проведення перевірок, що діють на період карантину.

Крім того, як пише ubr з посиланням на юристів, якщо 22 вересня Україна перейде в «жовту» зону, то доведеться дотримуватися певних правил.

Зокрема, обмеження торкнуться масових заходів – вони повинні проводитися за участю 1 людину на 4 кв. м. площі. Разом з тим, обмеження за часом роботи закладів при цьому відсутні.

Варто нагадати, що з 1 липня в Україні провели 2868 перевірок бізнесу в рамках кампанії з легалізації праці. Інспектори виявили за цей час 10 489 людей, допущених до роботи без трудових договорів. Відзначається, що з них 5042 були офіційно оформлені безпосередньо в ході інспекції.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві пройде конференція Global Payments Day – експерти зі сфери глобальних платежів, електронної комерції та відкритого банкінгу зберуться, щоб обговорити актуальні питання щодо розвитку інфраструктури на рівні країни та світу.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284