В Україні запустять онлайн-сервіс для швидкої допомоги малому та середньому бізнесу

  • Юлия
  • 03.08.2021 2632

В Україні планується запуск нового сервісу для малого і середнього бізнесу, який допоможе швидко визначати ключові пріоритети.

Так, завтра, 4 серпня ЄБРР, за підтримки уряду США в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР, презентує нову розробку - MEREZHA.Focus.

Даний сервіс стане одним з основних інструментів МСБ (малого та середнього бізнесу) для побудови культури ведення бізнесу екосистеми онлайн-сервісів.

Як повідомили ЄБРР, він допоможе тисячам українських МСБ проводити безкоштовно швидку онлайн-діагностику всього за 15 хвилин. Зокрема, новий діджитал-інструмент дозволить виявити кореневі проблеми бізнесу, отримати список рекомендацій щодо їх вирішення. Крім того, він дозволить визначити ключові пріоритети, концентруючи організаційні ресурси МСБ на усуненні чинників, що перешкоджають повноцінній реалізації потенціалу бізнесу.

Відзначається, що для того, щоб скористатися даним інструментом, необхідно вибрати на сайті опцію «Пройти діагностику» і пройти шлях з декількох кроків.

Зокрема, треба буде пройти тест з анонімними відповідями на питання щодо бізнесу з певним поглибленням в процеси і актуальні щоденні проблеми.

Крім того, доведеться приділити увагу фокусуванню на факторах обмеження і виявленні пріоритетів. Після чого бізнес зможе отримати глибокий і персоналізований висновок у формі звіту про кореневі проблеми, які потребують уваги.

Після проходження тесту бізнес зможе отримати доступ до експертів платформи і персоналізованого контенту на основі результатів.

Підписатися на розсилку

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що підписаний закон про банки, який поліпшить їх стабільність і захист вкладників.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284