В Україні запрацювала технологія Visa Tap to Phone для бізнесу

  • Юлия
  • 23.10.2020 983

Платіжна система повідомляє, що технологія вже доступна більш, ніж в 15 країнах, включаючи Україну.

За даними компанії, технологія Tap to Phone дає можливість підприємствам приймати безконтактні платежі на будь-якому пристрої Android з вбудованим NFC-модулем.
Таким чином, бізнес заощадить на установці додаткового дорогого обладнання.
Так, з ростом кількості цифрових платежів в світі простий мобільний додаток допоможе мільйонам підприємців пристосуватися до пандемії COVID-19. З його допомогою бізнес може швидко і безпечно приймати безконтактну оплату, що дозволить зробити оформлення замовлень більш зручним для клієнтів.

За даними платіжної системи Visa, кількість безконтактних платежів в порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросла на 40%. Так, відповідно до проведеного Visa опитування, близько 63% представників малого і середнього бізнесу відзначили, що готові використовувати Tap to Phone. При цьому більше 50% споживачів відзначили, що вже зараз хочуть оплачувати покупки за допомогою Tap to Phone при доступності в точці продажу.

Крім цього, в недавньому опитуванні платіжної системи 48% респондентів заявили, що мають намір уникати покупок в магазинах, де пропонується тільки оплата готівкою або термінал для зчитування карт, що вимагає контакту з касиром.

Технологія Tap to Phone від Visa перетворює звичайні смартфони та планшети Android в безконтактні термінали для точок продажу (softPOS). Завдяки чому малому і середньому бізнесу стає простіше стати частиною цифрової економіки, а також запобігти зниженню рівня продажів, забезпечуючи прийом безконтактних платежів повсюдно і в будь-який час, пише minfin.

Підписатися на розсилку

Для того, щоб користуватися технологією, підприємствам не потрібно встановлювати додаткове обладнання. Досить завантажити додаток, зареєструватися, вибрати еквайєра і можна користуватися.

Нагадаємо, раніше ми писали про декілька способів убезпечити онлайн-покупки.

Читайте також


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284

На нашому сайті використовуються файли cookie для збору інформації в маркетингових цілях. Детально про збір інформації ви можете ознайомитися в «Політиці конфіденційності».


Warning: Undefined array key "wmuPhraseDoingUpload" in /home/platon00/platon.ua/www/wp-content/plugins/wpdiscuz/options/class.WpdiscuzOptions.php on line 1284